Levering 99,00 ved handel over 799,00 NOK
Personvernerklæring

Justcool, c/o Justsupreme ApS (“Justcool“, ”vi”, ”vår”) behandler personopplysninger om brukerne av vår hjemmeside. Vi verner om dine personopplysninger og følger til enhver tid gjeldende lovdata for å beskytte de personopplysningeme vi behandler.

Vårt mål er, i alle tilfeller, å opprettholde et høyt nivå for beskyttelse av personopplysninger.

Sånn beskytter vi personopplysninger

Justcool behandler personopplysninger lovlig, rimelig og på en gjennomsiktig måte.
Vi har derfor iverksatt hensiktsmessige tekniske og organisatoriske tiltak, sånn at personopplysninger alltid er beskyttet mot for eksempel tap, maniplulsering og uautorisert tilgang. Vi justerer kontinuerlig sikkerheten vår slik at den er i tråd med den teknologiske utviklingen. Vi utarbeider alltid en risikoanalyse for all teknologi vi bruker i forbindelse med behandling av personopplysninger.

Hvilke personopplysninger behandler vi?

Justcool behandler kun personopplysninger, når vi har behandlingsmyndighet. Vi behandler kun de vanlige personopplysningene, ikke sensitive personopplysninger.
Justcool lagrer kun personopplysninger så lenge det er nødvendig og for å oppfylle de formålene som kreves av behandlingen. For alle prosessene som omfatter personopplysninger er det laget en plan for lagringstiden, slik at vi sikrer at opplysningene ikke lagres lenger enn nødvendig.

For å oppfylle våre kontraktsmessige forpliktelser (behandling og forsendelse av bestillinger), har vi samlet inn og behandlet følgende personopplysninger:

 

Personopplysninger

Opplysninger

Bruk av opplysninger

Myndighet

ja

Navn

Ordrehåndtering og regnskapsplikt

Behov for å kunne oppfylle kontrakten

ja

Faktureringsadresse

Ordrehåndtering og regnskapsplikt

Behov for å kunne oppfylle kontrakten

ja

Leveringsadresse

Ordrehåndtering og regnskapsplikt

Behov for å kunne oppfylle kontrakten

ja

Telefonnummer

Ordrehåndtering

Behov for å kunne oppfylle kontrakten

ja

Email

Ordrehåndtering

Behov for å kunne oppfylle kontrakten

ja

Email

login/gendan passord hvis det er oprettet en bruker

Behov for å kunne oppfylle kontrakten

ja

Transaktions oplysninger

Ordrehåndtering og regnskapsplikt

Behov for å kunne oppfylle kontrakten

ja

IP adresse

Lokalisering av nærmeste GLS pakkeshop, samt fraught detection.

Behov for å kunne oppfylle kontrakten

 

 

Når gir vi personopplysninger videre?

Justcool gir aldri personopplysninger videre til eksterne (dvs. til tjedjepart) uten at den registrerte har gitt samtykket, med mindre det er lovmessig bevis for det, eller at det blir pålagt av en domstol.

Sikring av tredjepartsbehandling

VI kan benytte databehandlere utenfor Justcool. De eksterne databehandlerne behandler bare personopplysninger på vegne av Justcool, til de spesifikke formål som er årsaken til opplysningene og kun etter instruks fra Justcool.

I utganspunktet overfører ikke Justcool personopplysninger til land utenfor EU og EØS, med mindre databehandlerne er Privacy Shield certificeret. Privacy Shield sertifiseringen er en sikkerhetsgodkjennelse, annerkjent av EU til behandling av persondata for EU borgere.

Justcool benytter følgende tredjeparter til behandling av persondata:

Google Analytics (Statistik)

Følgende data samles inn og behandles av Google:

Persondata

Data

Bruk av data

Myndinghet

nei

Nettleser- og enhetsinformasjon

Analyse av nettside og trafikkkilder effekt, til kontinuerlig optimalisering.

-

nei

Informasjon om bruk av nettsiden

Analyse av nettside og trafikkkilder effekt, til kontinuerlig optimalisering.

-

ja

Anonymt Google cookie id for bruk til nettside analyse

Analyse av nettside og trafikkkilder effekt, til kontinuerlig optimalisering.

Legitim interesse.

ja

Transaktions ID

Analyse av nettside og trafikkkilder effekt, til kontinuerlig optimalisering.

Samtykke via handelsbetingelser.

ja

Bruker ID

Analyse av nettside og trafikkkilder effekt, til kontinuerlig optimalisering.

Samtykke via samtykkefelt.

ja

Anonymt Google cookie id for markedsføring

Innsikt i demografisk data, samt aktivering af remarketing funksjoner på Googles kjøpsplattformer.

Samtykke via samtykkefelt.

ja

Opplysninger om demografi (kjønn/alder)

Analyse av nettside og trafikkilder effekt, kombinert med demografisk data, til kontinuerlig optimalisering.

Samtykke via samtykkefelt.

 

Følgende persondata er bevisst valgt fra

  • IP adresse

 

Addwish / Hello Retail (Rekommenderinger)

Følgende data samles inn og behandles av Addwish:

Persondata

Data

Bruk av data

Myndighet

nei

Informasjon om bruk av nettsiden

Analyse av søke- og nettleseratferd for å optimalisere søkealgoritmen og produktanbefaling algoritmen.

-

ja

Anonymt Google cookie id for bruk til nettside analyse

Analyse av søke- og nettleseratferd for å optimalisere søkealgoritmen og produktanbefaling algoritmen.

Legitim interesse

ja

Transaksjons ID

Analyse av søke- og nettleseratferd for å optimalisere søkealgoritmen og produktanbefaling algoritmen.

Samtykke via handelsbetingelser

 

Følgende persondata er bevisst valgt fra

  • Email adresse

 

Facebook (Annoncering)

Følgende data samles inn og behandles av Facebook:

Persondata

Data

Bruk av data

Myndighet

ja

HTTP-header

Analyse af søge- og browser adfærd til optimering af annoncering på Facebook

Samtykke via samtykkefelt

ja

Cookie id til brug af website analyse

Analyse af søge- og browser adfærd til optimering af annoncering på Facebook

Samtykke via samtykkefelt

ja

Transaktions ID

Analyse af købs adfærd til optimering til optimering af annoncering på Facebook

Samtykke via handelsbetingelser

nei

Oplysninger om brug af websitet

Analyse af website og trafikkilder effekt, til løbende optimering af annoncering på Facebook.

-

Mailchimp (Nyhedsbreve)

Persondata

Data

Bruk av data

Myndighet

ja

IP adresse for tilmelding

Dokumentasjon på tilmelding

Behov for å kunne oppfylle kontrakten

ja

IP adresse til bekreftelse

Dokumentasjon på bekreftelse

Behov for å kunne oppfylle kontrakten

ja

Email

Sender nyhetsbrev

Behov for å kunne oppfylle kontrakten

ja

Navn

Sender personlig tilpasset  nyhetsbrev

Samtykke via skjema

 

QuickPay (Betalingssystem)

Persondata

Data

Bruk av data

Myndighet

ja

Betalingsopplysninger

Ordrehåndtering

Behov for å kunne oppfylle kontrakten

ja

Transaktions ID

Ordrehåndtering

Behov for å kunne oppfylle kontrakten

ja

IP adresse

Fraud detection.

Samtykke via handelsbetingelser

 

Klarna

For å kunne tilby deg Klarnas betalingsmåter, kan vi i kassen sende dine personopplysninger i form av kontakt- og bestillingsdetaljer til Klarna, for at Klarna skal vurdere om du kvalifiserer for deres betalingsmåter og skreddersy disse betalingsmetodene for deg . Dine personlige data som overføres behandles i tråd med Klarnas egen personvernerklæring.

 

Den registrertes rettigheter

Retten til å motta opplysninger om behandling av egne personopplysninger (opplysningsplikt)

Retten til å ha innsikt i egne persondata (innsiktsrett).

Retten til å få rettet personopplysninger som er feil (rett til retting)

Retten til å få egne persondata slettet (sletterett- “retten til å bli glemt”)

Retten til å protestere mot behandling av personopplysninger (rett til å protestere)
Samtykke

Dersom data er samlet inn med skriftlig samtykke, kan samtykke alltid trekkes tilbake (som vil fremgå av samtykkeerklæringen).

Det samles ikke inn personopplysninger fra tredjepart.

Benytt deg av dine rettigheter:
Ønsker du å benytte deg av dine rettigheter, ber vi deg om å skrive til Justcool kundeservice@justcool.no
Du kan forvente å få tilbakemelding fra oss senest 30 dager etter vi har mottatt din forespørsel.

Sånn klager du:
Ønsker du å klage på hvordan vi behandler opplysninger om deg, så skriv til den klageansvarligekundeservice@justcool.no
Du kan forvente å få tilbakemelding fra oss senest 30 dager etter vi har mottatt din forespørsel.

Datatilsynet

Hvis din henvendelse ikke imøtekommes, kan du skrive til: Datatilsynet, Borgergade 28, 5. etasje, DK-1300 København K.

Du kommer til datatilsynets hjemmeside ved at klikke HER